Opzoek naar reviews?
Neem eens een kijkje op Google:

Of neem een kijkje op een van de socials:

Geen Google account maar je wil ons en/of alle toekomstige potentiële klanten toch laten weten wat je ervaring was?
Laat dan jouw ervaring hieronder achter.

*Je e-mailadres blijft na het plaatsen van de reactie zichtbaar. Mocht je dit niet prettig vinden gebruik dan info@foodonwood.nl.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Hanneke
4 maanden geleden

De Sinterklaas-letters vielen erg in de smaak, en zagen er ontzettend leuk uit! Contact met Food on Wood was erg goed en de service uitstekend!

Rieneke
4 maanden geleden

Twee heerlijke snoepletters besteld bij Tamara. Wat een leuk alternatief voor de bekende Sinterklaas chocoladeletters. De letters zelf zaten in doorzichtige doosjes. Het hele pakketje was goed verpakt. Snelle levering. Appcontact met Tamara verliep vlot en gezellig. Ik bestel zeker opnieuw bij haar!

Kris Tan
10 maanden geleden

Voor een vergadering tijdens etenstijd hier verschillende hapjes besteld. Ze waren top verpakt en je proefde dat alles vers was gemaakt. Het was ook meer dan voldoende en iedereen heeft er enorm van genoten. Als we weer eens in Vught vergaderen bestel ik hier zeker weer! Vriendelijke service en lekker eten!

Crista Schuurmans
10 maanden geleden

Wat hebben wij genoten van de bestelde Grazing Table en wat kwamen er veel enthousiaste reacties van onze gasten! In het voortraject dacht Tamara heel fijn mee en eigenlijk alles was mogelijk Eten was super vers, erg lekker en mooi gepresenteerd ❀️ Ik zal zeker met n volgend feest weer gebruik maken van je diensten!

Brenda
10 maanden geleden

Heerlijk paasontbijt besteld! Gaan we zeker nog een keer doen.

Rating: 4.2 sterren
5 stemmen