It's the Most Wonderful Time of the Year 🎵

De Kerst is voor iedereen anders, de een slaat het liever over, slaapt er liever doorheen, kijkt op tegen de 'verplichte bezoekjes en de andere is vanaf de bouwvak al aan het aftellen, compleet met alle toeters en bellen die er bij (kunnen) horen ;)

Zakelijk of particulier maakt met Kerst niet uit, samenzijn, gezellig tafelen, herinneringen op halen, keutelen, cliche maar waar, de goede voornemens en natuurlijk.. je raadt het al, eten!  

Om nét even wat anders op tafel te zetten  -onderstaand op een rijtje - de (borrel) Kerstspecialiteiten van Food on Wood. Alle andere bites zijn terug te vinden via deze link: Bites & Plateaus enzo

 

De genoemde prijzen zijn per persoon, inclusief BTW (9%) en exclusief eventuele bezorgkosten.    

Grazing Table.. je hebt er vast wel eens van gehoord.. of misschien toch niet. Ik licht het graag toe.

Het is de 21ste eeuw.. Sommige van ons zijn wel klaar met een buffet van au bain marie.

Gelukkig kwam er een verfrissende hype uit Australie overwaaien: The Grazing Table! Als je het mij vraagt een meer dan fan-tas-tische vervanger voor het ouderwetse buffet. Voldoende keus voor eenieder, maar in een nieuw jasje vol met kleur en een presentatie waarbij het water je in de mond komt te staan. 


Op onze Grazing Table vind je altijd terug; 

  • Groente zoals bijvoorbeeld: paprika, komkommer, wortel, radijs en tomaat
  • Fruit zoals bijvoorbeeld: meloen, passievrucht, vijg, kiwi, ananas, sinaasappel en druif.
  • Brood en toast (minstens 8 variabelen) met diverse smeersels zoals bijvoorbeeld: huisgemaakte kruiden crème, hummus, tapenade, roomkaas en aioli.
  • Huigemaakte pasta salade
  • Olijven, peppadews, gevulde paprika met hummesmix van noten en parmezaan, kip in dressing/saus, kipstick met BBQ-saus en gevulde champignons, gehaktballen met gekarameliseerde ui.
  • Een heuse mini kaasmarkt van tenminste 6 variabelen.
  • Diverse soorten charcuterie zoals fuet, salamiroosjes gevuld met roomkaas, mix van rauwe ham zoals parmaham
  • Assorti van noten

Vind je het lekker om te eindigen met wat zoets? Kies dan in het dropdownmenu voor + Sweet End. Per persoon ontvang je dan een brownie en een slice bananenbrood.

* Te bestellen vanaf 20 personen.

bezorgen borrelplank hapjes catering catering bruiloft online snoep bestellen snoep cadeau catering brabant borreplank bezorgen catering den bosch tilburg vught